Bejelentés


A MEPÉK alapítvány oldala


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Üzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek
KARKÖTŐ

Kórházak, neurológusok, epileptológusok,EEG laboránsok jelentkezését várjuk,az ország egész területéről akik EPILEPSZIA feliratú karkötőt adnának/osztanának/ ingyen a betegeiknek A karkötőt a Magyar Epilepsziával Élők Alapítványa biztosítaná. Jelentkezni Magyar Epilepsziával Élők Alapítványnál /Mészáros László/ 6351 Bátya Kossuth 62 címen vagy email :meszaros.laszlo@eboc.hu tel 9-től 17 ig 06 78 468 023


Szavazás


LinkekA Magyar Epilepsziával Élők Alapítvány adószáma: 18206816-1-03 A Magyar Epilepsziával Élők Alapítvány számlaszáma:Erste bank (HUF) (Az alapítvány elérhetőségein megkérdezhető).
KATTINTS IDE ÉS EGY MOZDULATTAL FELAJÁLHATOD AZ ALAPÍTVÁNYNAK AZ 1%-OT
Támogatás: Köszönjük, hogy ebben az évben is gondol ránk! Magán személytől a legkisebb összegűt is szívesen fogadunk és hálásak leszünk érte! Cégek, vállalatok Bt-ék Kft-ék stb felajánlásait is várjuk. Önkormányzatok és költségvetési szervek is köthetnek velünk támogatási szerződést.
Arra kérünk mindenkit ha arra érdemesnek tart minket,akkor segítse az alapítvány munkáját, anyagilag. Átutalással, a számlaszámunkra utalhatja segítségét, vagy a székházunk címére 6351 Bátya Kossuth 62 re póstai úton tud pénzt az alapítványnak felajánlani, illetve eljuttatni. Természetesen 1%.ot is lehet felajánlani. Ha valaki tárgyi falejállással segítene azt is fogadjuk egyeztetés után.

Érdeklődni, vagy egyéb személyes felvilágosítás,esetleg egyeztetés Telefonon: 06 78 468 023 A Magyar Epilepsziával Élők Alapítvány a hatályos törvények betartásával várja segítőkész felajánlásaikat.
ADHAT.HU

Adójának 1%-ával Ön külön kiadás nélkül is segítheti az epilepsziával élő embereket!
EPILEPSZIA
Az epilepszia az idegrendszer betegsége, amely görccsel kísért vagy görcs nélkül jelentkező rohamok egymás után következő megnyilvánulásaiból áll. A rohamok az agyban található idegsejtek nagy erejű elektromos kisüléseiből keletkeznek. Az epilepszia (visszatérő görcsrohamokra való hajlam) a leggyakoribb agyi zavar, de nincsen köze az elmebetegségekhez. Az öröklött hajlam mellett különböző balesetekből adódó fejsérülések, fertőző betegségek utáni állapot következtében, valamint születés előtti és alatti károsodások miatt jöhet létre Az "epilepsziával élő" ember folyamatos egészségügyi kontrollt, kezelést, törődést igényel. A gyógyszerszedés, az esetleges életmódbeli korlátozások nem jelentik feltétlen azt hogy ez egy krónikus kor volna. Magyarországon a lakosság kb 1,5%-a érintett e betegségben. Az epilepszia nem gyógyítható, csak ideig, óráig rohammentessé tehető!

1. Ha egyéni vállalakozó vagy ÁFA bevallásra kötelezett magánszemély, akkor .február 25-ig adhatja le adóbevallását, vele együtt az adó 1%-áról szóló rendelkező nyilatkozatot.
2. Amennyiben magánszemélyként küldi be adóbevallását, ami egyben tartalmazza az adó 1%-áról rendelkező nyilatkozatot is, május 20-ig küldheti el az adóhivatalhoz.
3. Amennyiben elektronikusan kívánja beküldeni adóbevallását, az ehhez szükséges keretprogram, valamint a 2019. évre vonatkozó szja adatlap letölthető az NAV oldaláról. május 20-ig. Kérjük, írja be Alapítványunk adószámát: 18206816-1-03

4. Amennyiben az adóbevallás leadásakor nem rendelkezett az adó 1%-áról, később is lehetőség van feladni a rendelkezést; egészen 2020. május 20-ig, a korábbi években megszokott borítékban vagy elektronikus formában. KATTINTS IDE ÉS EGY MOZDULATTAL FELAJÁLHATOD AZ ALAPÍTVÁNYNAK AZ 1 %-OT

NAGYAR EPILEPSZIÁVAL ÉLŐK ALAPÍTVÁNYA
18206816-1-03
 
Mi a menete?
1.
Töltse ki az űrlapot és nyomtassa ki a nyilatkozatot!


2. Juttassa el a NAV (APEH)-hoz!
4. Önadózó, egyéni vállalkozó vagy ÁFA fizetésre kötelezett magánszemély elektrónikusan is beadhatja.
Csak egy perc!
Kérjük tehát, rendelkezzen adója 1%-a felett-->


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!