Bejelentés


A MEPÉK alapítvány oldala


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Üzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek
KARKÖTŐ

Kórházak, neurológusok, epileptológusok,EEG laboránsok jelentkezését várjuk,az ország egész területéről akik EPILEPSZIA feliratú karkötőt adnának/osztanának/ ingyen a betegeiknek A karkötőt a Magyar Epilepsziával Élők Alapítványa biztosítaná. Jelentkezni Magyar Epilepsziával Élők Alapítványnál /Mészáros László/ 6351 Bátya Kossuth 62 címen vagy email :meszaros.laszlo@eboc.hu tel 9-től 17 ig 06 78 468 023


Szavazás


Linkek
"Az önkéntesség olyan tevékenység, amelyet a személy szabad akaratából, egyéni választás és motiváció alapján, a pénzügyi haszonszerzés szándéka nélkül végez más személy, személyek vagy a közösség javát szolgálva. Az önkéntesség tehát sajátos értéket hordoz magában, amely megkülönbözteti a fizetett munkától. Önmagában jó és értékes, egy olyan tevékenység, amely lehetőséget ad arra, hogy a társadalom tagjai aktív szerepet vállaljanak a közösségekben – ismeretleneken segítve -, mely tevékenység egyidejűleg hasznos a segítségre szorulóknak és az önkéntes tevékenységet végzőknek is. Az önkéntes tevékenység olyan humán erőforrás, amely egyrészt hozzájárul társadalmunk erkölcsi, szociális, kulturális fejlődéséhez, másrészt a gazdaság – nemzeti jövedelemben mérhető – erősödéséhez."

MUNKALEHETŐSÉGÉRT KATTINTS IDE, NAPONTA TÖBBSZÖR FRISSÜL!
NAPONTA FRISSÜLŐ ÁLLÁSLEHETŐSÉGEK!
NAPONTA FRISSÜLŐ ÁLLÁSLEHETŐSÉGEK! II.
MUNKALEHETŐSÉGÉRT KATTINTS IDE, NAPONTA TÖBBSZÖR FRISSÜL! III.
MUNKALEHETŐSÉGÉRT KATTINTS IDE, NAPONTA TÖBBSZÖR FRISSÜL!
MUNKALEHETŐSÉGÉRT KATTINTS IDE!

Munkalehetőség!

 

Egy nonprofit KFT keres többféle munkakörben megváltozott munkaképességű munkavállalókat Budapestre, akik C2-es vagy annál nagyobb kategóriával rendelkeznek.

 

Érdeklődni a következő elérhetőségen:
Mészáros László:+36 78 468 073 hétköznap 9 től 4ig

 

Budapesti munkavégzésre komplex felülvizsgálattal rendelkező (C2-es vagy annál nagyobb kategóriás) munkavállalókat keresnek több munkakörben, érdeklődni lehet Kun Ildikónál az ilditorp@yahoo.com e-mail címen.

 


Képgaléria


Keresés a honlaponIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!