A MEPÉK alapítvány oldala

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

KARKÖTŐ

Kórházak, neurológusok, epileptológusok,EEG laboránsok jelentkezését várjuk,az ország egész területéről akik EPILEPSZIA feliratú karkötőt adnának/osztanának/ ingyen a betegeiknek A karkötőt a Magyar Epilepsziával Élők Alapítványa biztosítaná. Jelentkezni Magyar Epilepsziával Élők Alapítványnál /Mészáros László/ 6351 Bátya Kossuth 62 címen vagy email :meszaros.laszlo@eboc.hu tel 9-től 17 ig 06 78 468 023

Linkek

Segítőink

Ezen az oldalon az alapítványt, erkölcsileg , vagy anyagilag , vagy akármi módon támogató vállalatokat , cégeket, kis vállalkozásokat, vagy közösségeket tüntetjük fel, természetesen csak akkor ha nem kérnek névtelenséget
esc.design
Újszentiván
Szentlőrinc városa és polgármestere
Szentlőrinc városa

FELHÍVÁS TÁMOGATÁSRA AZ ALAPÍTVÁNY KURATÓRIUMÁTÓL!
Pénzügyi támogatásra való felhívás
A Magyar Epilepsziával Élők Alapítvány Támogató fokozatai
Minden támogatónknak köszönjük az önzetlen segítséget!

1. Gyémánt fokozatú támogató Az a cég/szervezet/magánszemély, amely a Magyar Epilepsziával Élők Alapítványt, pénzbeli -, tárgyi eszköz, vagy beruházás formájában, az adott naptári évben bruttó 5 millió Ft feletti értékben támogatja.
• A „Magyar Epilepsziával Élők Alapítvány „Gyémánt fokozatú támogatója” cím használata; • A MEPÉK rendezvények o meghívóin, médiaanyagain az „Gyémánt fokozatú támogató” feltüntetése; o hazai sajtótájékoztatóin kiemelt támogatói megjelenés biztosítása; • A MEPÉK, díszíthet, zászlózhat stb., rendezvényein kedvezménnyel kiállíthat; • A MEPÉK internetes oldalain való kiemelt megjelenés (banner, "Gyémánt fokozatú támogató"logó link, stb); • Díjátadó rendezvényeken a Gyémánt fokozathoz rendelt ajándékok/díjak átadásának lehetősége; • Tárgyévi rendezvényeken o a Támogató képviselője ingyenesen részt vehet; o a szervezet tagjainak körében a Támogató terjesztheti szórólapjait; o térítésmentesen kiállíthat, bemutathatja szolgáltatását; o vetítő kihelyezésének / vetített fal használatának lehetősége (max. 10 m2); • A Támogató reklámmunkája során o hivatkozhat a támogatás tényére; o reklámjaiban elhelyezheti a MEPÉK logóját, ill. a rendezvényeken készített fotóit; o a MEPÉK tagjaival PR riportokat készíthet; o a MEPÉK tagjainak részére külön PR, marketing rendezvényt szervezhet; • 4 alkalommal e-mail reklámkampány lebonyolítása a MEPÉK tagok körében; • 4 alkalommal a MEPÉK tagok körében kérdőíves e-közvélemény kutatás. A Gyémánt fokozatú támogató címhez a támogatás mértéke: 5 millió Ft.
2. Arany fokozatú támogató Az a cég/szervezet/magánszemély, amely a Magyar Epilepsziával Élők Alapítványt, pénzbeli -, tárgyi eszköz, vagy beruházás formájában, az adott naptári évben bruttó 1 millió Ft értékben támogatja.
• A „Magyar Epilepsziával Élők Alapítvány „Arany fokozatú támogatója” cím használata; • A MEPÉK rendezvények o meghívóin, médiaanyagain az „Arany fokozatú támogató” feltüntetése; o hazai sajtótájékoztatóin kiemelt támogatói megjelenés biztosítása; • A MEPÉK, díszíthet, zászlózhat stb., rendezvényein kedvezménnyel kiállíthat; • A MEPÉK internetes oldalain való kiemelt megjelenés (banner, "Arany fokozatú támogató"logó link, stb); • Díjátadó rendezvényeken az Arany fokozathoz rendelt ajándékok/díjak átadásának lehetősége; • Tárgyévi rendezvényeken o a Támogató képviselője ingyenesen részt vehet; o a szervezet tagjainak körében a Támogató terjesztheti szórólapjait; o térítésmentesen kiállíthat, bemutathatja szolgáltatását; o vetítő kihelyezésének / vetített fal használatának lehetősége (max. 5 m2); • A Támogató reklámmunkája során o hivatkozhat a támogatás tényére; o reklámjaiban elhelyezheti a MEPÉK logóját, ill. a rendezvényeken készített fotóit; o a MEPÉK tagjaival PR riportokat készíthet; o a MEPÉK tagjainak részére külön PR, marketing rendezvényt szervezhet; Az arany fokozatú támogató címhez a támogatás mértéke:500 ezer - 1. millió Ft.
3. Ezüst fokozatú támogató Az a cég/szervezet/magánszemély, amely a Magyar Epilepsziával Élők Alapítványt, pénzbeli -, tárgyi eszköz, vagy beruházás formájában, az adott naptári évben bruttó 100 ezerFt feletti értékben támogatja.
. • A „MEPÉK „Ezüst fokozatú támogatója” cím használata; • A MEPÉK rendezvények o meghívóin, médiaanyagain az „Ezüst fokozatú támogató” feltüntetése; o hazai sajtótájékoztatóin kiemelt támogatói megjelenés biztosítása; • A MEPÉK tagszervezeteinek rendezvényein kedvezménnyel kiállíthat; • A MEPÉK internetes oldalain való kiemelt megjelenés (banner, „Ezüst fokozatú támogató”logó, link, stb.); • Díjátadó rendezvényeken az EZÜST fokozathoz rendelt ajándékok/díjak átadásának lehetősége; • Tárgyévi rendezvényeken o a Támogató képviselője ingyenesen részt vehet; o a szervezet tagjainak körében a Támogató terjesztheti szórólapjait; o térítésmentesen kiállíthat, bemutathatja szolgáltatását; • A Támogató reklámmunkája során o hivatkozhat a támogatás tényére; o reklámjaiban elhelyezheti a MEPÉK logóját, ill. a rendezvényeken készített fotóit; o a MEPÉK tagjaival PR riportokat készíthet; o a MEPÉK tagjainak részére külön PR, marketing rendezvényt szervezhet; Az EZÜST fokozatú támogató címhez a támogatás mértéke: 100 ezer – 500 ezer Ft.
4. Bronz fokozatú támogató Az a cég/szervezet/magánszemély, amely a Magyar Epilepsziával Élők Alapítványt, pénzbeli -, tárgyi eszköz, vagy beruházás formájában, az adott naptári évben bruttó minimum50 ezerFt feletti értékben támogatja.
• A „MEPÉK „Bronz fokozatú támogatója” cím használata; • A MEPÉK rendezvények o meghívóin, médiaanyagain a „Bronz fokozatú támogató” feltüntetése; o hazai sajtótájékoztatóin kiemelt támogatói megjelenés biztosítása; • A MEPÉK tagszervezeteinek rendezvényein kedvezménnyel kiállíthat; • A MEPÉK internetes oldalain való kiemelt megjelenés (banner, „Bronz fokozatú támogató” logó); • Díjátadó rendezvényeken a BRONZ fokozathoz rendelt ajándékok/díjak átadásának lehetősége; • Tárgyévi rendezvényeken o a Támogató képviselője ingyenesen részt vehet; o a szervezet tagjainak körében a Támogató terjesztheti szórólapjait; o térítésmentesen kiállíthat, bemutathatja szolgáltatását; o molinó kihelyezésének / vetített fal használatának lehetősége (max. 2 m2); • A Támogató reklámmunkája során o hivatkozhat a támogatás tényére; o reklámjaiban elhelyezheti a MEPÉK lógóját, ill. a rendezvényeken készített fotóit; o a MEPÉK tagjaival PR riportokat készíthet; o a MEPÉK tagjainak részére külön PR, marketing rendezvényt szervezhet; • 1 alkalommal e-mail reklámkampány lebonyolítása a MEPÉK tagok körében; A BRONZ fokozatú támogató címhez a támogatás mértéke: minimum 50.000 Ft
A Magyar Epilepsziával Élők Alapítványhoz való csatlakozás módja

A Magyar Epilepsziával élők Alapítvány Alapító okiratának 9. fejezetének 1,-2.-3.-4.-5.-6.-7. bekezdése kimondja: „Az Alapítvány nyílt, annak vagyonához bármely természetes és jogi személy, jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet csatlakozhat, és támogatást juttathat.” stb…stb…. Ezek tükrében az alapítványhoz csatlakozni kívánók az alapító akaratával egyezően társtulajdonosi jogokat szerezhet, azaz bevásárolhatja magát.

Kérjük javaslataiddal, ötleteiddel, segítsd közös munkánkat! Üzeneteket eboc@eboc.hu, címre várjuk

E-mail címed: